We are sorry to announce that Lynkos will be shut off on 1st September. You can export your data by going to each section and selecting the export link in the options button on the right.
Sorry for the inconvenience and thank you for having been part of our story!

About Us

PEC Zwolle werd in 1910 opgericht en is als Betaald Voetbal Organisatie (BVO) actief in de Eredivisie. De club kenmerkt zich als sportief, transparant, maatschappelijk betrokken en ondernemend. Thuiswedstrijden worden sinds 2007 afgewerkt in het IJsseldelta stadion. De thuishaven is met een capaciteit van 12.500 plaatsen het op één na grootste stadion van Overijssel en tevens het grootste netwerkplatform in de regio Zwolle.

Palmares
Kampioen eerste divisie: 1978, 2002, 2012
Promotie naar Eredivisie via nacompetitie: 1986
Promotie naar Eerste Divisie: 1971
KNVB Bekerwinnaar: 2014
Verliezend bekerfinalist: 1928, 1977, 2015
Johan Cruijff Schaal: 2014

PEC Zwolle. Ons blauw wit hart.

Business size

101-500 employees

Keywords

Commercial presence